FORDELER

Elektromotor

Nye PEUGEOT e-PARTNER er tro mot merkets utvalgte effektkonsept og viderefører dieselmodellenes kraftige, robuste og eksklusive stil med kjennetegn som «e-PARTNER»-logoen bak.

NULL UTSLIPP, NULL KOMPROMISSER

Nye PEUGEOT e-PARTNER fås i de samme modellene som dieselmodellene, for å tilfredsstille alle behov:
 • Varebiler (2 lengder: Standard 4,40 m og lang 4,75 m, opptil 3 plasser med Multiflex-setet),
 • Nyttevolum på opptil 4,4 m³ for den lange modellen (3,8 m³ for standardmodell) er akkurat det samme som på dieselmodellene takket være plasseringen av batteriene under gulvet, noe som ikke påvirker lastekapasiteten
 • Høyde under 1,90 m sikrer tilgang til de fleste parkeringsplasser.
Nye PEUGEOT e-PARTNER er et skreddersydd svar på stadig flere behov.

HELELEKTRISK TEKNOLOGI

En ny generasjon effektive elvarebiler

Et tilbud med kraftig batteri
Elvarebilen PEUGEOT e-Partner (i de 2 modellene standard og lang) har et høyspentbatteri med kapasitet på 50 kWh og en rekkevidde inntil 275 km (WLTP), avhengig av modell og aktuell WLTP-godkjenningsprotokolli. Batteriet er smart plassert, slik at bilen optimaliser plass og lastekapasitet.
Med et 50 kWh.batteri vil 80 % av brukerne under reelle bruksbetingelser kjøre mellom 190 og 275 km på bare én lading. Rekkevidden avhenger av flere faktorer, særlig hastighet og bruk av komfortfunksjoner. Batteriets varmestyringssystem er knyttet til kupeens varmeledningskurs, noe som muliggjør hurtiglading, optimalisert rekkevidde og lengre levetid.
Batteriet har 8 års eller 160 000 km garanti for 70 % av ladekapasiteten.

Elektromotor
Motoren har en effekt på 136 hk (100 kW) og gir øyeblikkelig akselerasjon takket være et dreiemoment på 260 Nm som er tilgjengelig fra start. Den er smidig, dynamisk og så å si lydløs.
Den elektriske drivlinjen ligner nye PEUGEOT e-Expert. Akkurat som den er det foretatt en tilpasning av reduksjonsgiret som respons på lastebetingelsene som oppstår på grunn av bruken som nyttekjøretøy

REKKEVIDDE OG LADING

I henhold til WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) gir batteriet i PEUGEOT e-Partner en rekkevidde på inntil 275 km. WLTP-testmetoden gir et mer presist og realistisk bilde av bilens rekkevidde.
Mer om WLTP-protokollen
Mer om rekkevidde

Enkel og rask lading

For at du skal kunne utnytte rekkevidden til den nye PEUGEOT e-Partner (inntil 275 km iht. WLTP) fullt ut, tilbyr vi en rekke ladeløsninger. Vi tilbyr to forskjellige innebygde ladere tilpasset ulike bruksmønstre og ladeløsninger. Standardløsningen er en enfaselader på 7,4 kW. En trefaselader på 11 kW fås som ekstrautstyr.
Batteriets varmestyringssystem er knyttet til kupeens varmeledningskurs, noe som muliggjør hurtiglading, optimalisert rekkevidde og lengre levetid.
Les mer om lading

Lading hjemme og på jobben
Med standardkabelen som følger med, kan du lade PEUGEOT e-Partner fra en vanlig stikkontakt hjemme.
Du kan også lade den kompakte elvarebilen Peugeot e-Partner trygt og raskt ved hjelp av en vegglader: Fullading kan utføres på raskt som:
 • 7,5 t på en 7,4 kW vegglader koblet til integrert 7,4 kW lader som standardutstyr
 • 5 t på en 11 kW vegglader koblet til integrert 11 kW lader som ekstrautstyr.
Peugeot samarbeider med Defa, som kan levere en løsning tilpasset ditt behov og elektriske anlegg og montere den hjemme hos deg.i Wallbox er den sikreste og raskeste ladeløsningen vi har i dag.
Husk å undersøke om du har krav på støtte fra det offentlige når du får montert en Wallbox hjemme.

Lading på offentlige ladestasjoner
Batteriet har et varmestyringssystem som gjør det mulig å bruke hurtigladere på 100 kW og lade batteriet til 80 % på bare en halvtime. Det finnes et stort nettverk med over 185 000 offentlige ladestasjoner i Europa.
Peugeot anbefaler å abonnere på Free2Move Services (tilgjengelig i løpet av året) via mobilappen med samme navn for å få enklere tilgang til det europeiske nettverket av ladestasjoner. Med Charge My Cari, Free2Move Services og ladekort får du tilgang til over 150 000 ladestasjoner over hele Europa.

KJØREMODUSER


KJØREMODUSER

Nye elektriske PEUGEOT e-Partner har 3 kjøremoduser:
 • Eco (60 kW, 190 Nm) : favoriserer rekkevidde og myk kjøring,
 • Normal (80 kW, 210 Nm): optimal for bruk i hverdagen
 • Power (100 kW, 260 Nm): optimaliserer ytelsene under transport av tung last.

BREMSEMODUSER

Regeneraktiv bremsing vil si at batteriet lades når du senker farten. Velg mellom to innstillinger for motorbrems:
 • Moderat (standardmodus), gir omtrent samme følelse som på en dieselbil
 • Forsterket (tilgjengelig fra knappen «B» for «Brake» på girkassebryteren) for en forsterket retardasjon når du slipper gassen, noe som øker rekkevidden.

ELBILTJENESTER FOR BEDRIFTER

Løsninger som gjør hverdagen litt enklere

Med elbiltjenestene fra MyPeugeot og Free2Move Services har du full oversikt over elbilen. (Free 2 Move kommer tilgjengelig iløpet av året)

BRUKSKOSTNAD

Det endelige målet er å tilby en tilsvarende total eierkostnad (TCO) eller brukskostnad mellom en dieselbil og en elbil som omfatter alle kostnader utover enkel finansleie.
Det koster mer å kjøpe en elbil, men man må ta hensyn til alle faktorene:
 • Bedre bruktbilverdi ved videresalg på bruktbilmarkedet,
 • de mange økonomiske støtteordningene (miljøbonus, tilskudd, registreringsavgifter, støtte til bedriftene, forsikringer og skattefradrag),
 • vedlikeholdskostnadene er lavere (ca. 50 % mindre over 48 måneder)
 • lavere energikostnad (opptil 70 % mindre enn dieselmotor).


Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern