PRISGUNSTIG OG ØKONOMISK

PEUGEOT Expert lanserer nå en ny plattform basert på den modulbaserte EMP2i-plattformen. Stikkord er god kjørekomfort, høy kvalitet og stor effektivitet, for ikke å glemme en nyttelast på inntil 1400 kg. Og med PEUGEOT Experts BlueHD-motorer med 95–180 hk og 400 Nm kombinert med den nye EAT6-automatgirkasseni er også kjøregleden sikret. I tillegg kommer et av segmentets laveste forbruks- og utslippsnivåer og konkurransedyktige driftskostnader med et vedlikeholdsintervall på 40 000 km eller 2 år*

EN VAREBIL FOR ETHVERT BEHOV

Nye PEUGEOT Expert har fått en særpreget design som gjenspeiler bilens robuste og moderne egenskaper. Expert fåes i tre forskjellige lengder, deriblant en ny L1 kompaktutgave på bare 4,6 meteri, så du finner garantert en versjon tilpasset dine behov.  Med økt nyttelast og 2.5 tonn hengervekt har du frihet til å frakte det meste!

FLEKSIBLE LØSNINGER – STØRRE PRODUKTIVITET

Den nye PEUGEOT Expert varebil har mange smarte designløsninger, deriblant en ModuWork-skillevegg med en luke som gjør det mulig å transportere gjenstander på opptil fire meter flatt på gulvet samtidig som man beholder to sitteplasser foran. Og når bilen i tillegg har en nyttelast på hele 6,6 m3 og skyvedører med håndfri betjening som gir enkel lasting og lossing, blir hverdagen garantert litt enklere.

UTVENDIG DESIGN

PEUGEOT Expert har et særegent design som oser av soliditet og eleganse, med perfekt harmoni mellom fronten, kupeen og lasterommet. De minimalistiske linjene fremhever den moderne silhuetten, og den nye vertikale grillen – som er plassert uvanlig høyt oppe – gjør bilen lett gjenkjennelig og desto mer attraktiv. Pack Looki og LED-lyssignaturen gir bedriften et ekstra stilig image.

INNVENDIG KOMFORT

Innvendig i varebilen PEUGEOT Expert er det lagt stor vekt på førerkomfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å ta plass i det høye førersetet som gir maksimal oversikt, og den praktiske og ergonomisk riktig innredede kabinen har mye oppbevaringsplass. Den perfekte kjørestillingen, der du setter setter deg inn bak rattet og nyter en nyskapende kjøreopplevelse med head-up-display og mange integrerte førerassistentsystemer. I PEUGEOT Experts midtarmlene skjuler det seg et svingbart Moduwork-bordi, som gjør bilen til et ergonomisk og praktisk mobilt kontor. Smarttelefonholderen med integrert ladekabel og nettbrettholderen på dashbordet gjør det mulig å ha digitale verktøy synlig og til enhver tid innen rekkevidde.

MODUWORK-KONSEPTET

Den nye Expert er utstyrt med et fleksibelt ModuWork-benkesete som gjør det mulig å utnytte plassen maksimalt når ikke alle passasjersetene er i bruk. Du kan for eksempel vippe opp passasjersetet på siden foran, slik at du får et flatt gulv. Den store luken i skilleveggen kan deretter åpnes, slik at nyttelengden ved transport av lange gjenstander er på opptil 4 meter. PEUGEOT Expert kan dessuten brukes som mobilt kontor når du har behov for det. Vipp ganske enkelt ned midtarmlenet, så har du et svingbart bord til PC-en.

SKYVEDØRER MED HÅNDFRI BETJENING

Skyvedørene på begge sider har håndfri betjening. Det betyr at du kan låse opp PEUGEOT Expert og åpne skyvedøren ved å stikke en fot inn under hjørnet på støtfangeren bak. Dørene kan lukkes med den samme bevegelsen, og så sant du har den elektroniske nøkkelen i lommen, låses bilen automatisk når du beveger deg bort fra den, slik at du slipper å sette fra deg det du har i hendene.

INNVENDIG PLASS

Den nye PEUGEOT Expert varebil har akkurat den kombinasjonen av et kompakt ytre og stor lastekapasitet som er avgjørende i dette segmentet. Varebilene er utstyrt med to hengslede dører, oppvarmede bakruter og med vindusviskere. De kan også leveres med bakluke. De hengslede dørene kan åpnes i hele 250°, slik at de ikke stikker langt ut i gaten når du laster og losser. Dette døralternativet fåes på den lange modellen, og kommer.

TRAFIKKSKILTGJENKJENNING MED HASTIGHETSANBEFALING

Flerfunksjonskameraet gjenkjenner fartsgrenseskiltene og varsler føreren om fartsgrensen via instrumentpanelet og/eller head-up-displayet. Dersom fartsholderen eller fartsbegrenseren er aktivert, foreslås den registrerte fartsgrensen som fartsinnstilling. (Ekstrautstyr avhengig av versjon)

VISIOPARK 1

Ryggekameraet aktiveres automatisk når bilen settes i revers, og viser baksiden av bilen og området rundt den i 180-graders fugleperspektiv. På skjermen vises siktelinjer, som justeres når du svinger. Hvis det er hindringer bak bilen, zoomer systemet automatisk inn på disse. Du kan velge mellom flere forskjellige visninger.

AKTIV NØDBREMSASSISTENT

Active City Brake er et automatisk nødbremssystem som aktiveres hvis det er umiddelbar fare for kollisjon. Kameraet og radaren registrerer både stillestående og bevegelige hindringer. Hvis systemet registrerer en hindring og føreren ikke selv bremser eller ikke bremser tilstrekkelig hardt, aktiveres nødbremsen. Det gjør det mulig å unngå kollisjoner i hastigheter under 30 km/t og redusere konsekvensene av en eventuell kollisjon.

AUTOMATISK NÆR-/FJERNLYS

Med dette systemet, som kun aktiveres når det er mørkt, veksler bilen automatisk mellom fjern- og nærlys når kameraet registrerer biler på veien.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern