MOTVIRKER STRESS I HVERDAGEN


Boxer er full av små omtenksomheter for deg. Førerhuset er komfortabelt, lyst og funksjonelt. Kupeen kan frakte tre personer, og har blitt spesielt designet for at hver og en skal ha god plass. Setene, som har flere forskjellige reguleringsmuligheter*, gir perfekt støtte. Støyisoleringen reduserer kjørestøy til det minimale, og skilleveggen bak setene gir optimal komfort. De store vindusflatene i Boxer gir fører og passasjerer et bredt synsfelt, og gjør kupeen lys og trivelig.

Bilen har to taklamper midt i taket, som slukker automatisk.

Dashbordet rommer flere oppbvaringsrom og praktiske funksjoner, og takhyllen** gir et ekstra oppbevaringsvolum på 22 liter.
*Ekstrautstyr.  **Standard- eller ekstraustyr avhengig av versjon.


PROFESJONELL OVER HELE LINJEN

Boxer er full av små omtenksomheter for deg. Førerhuset er komfortabelt, lyst og funksjonelt.
Kupeen kan frakte tre personer, og har blitt spesielt designet for at hver og en skal ha god plass. Setene, som har flere forskjellige reguleringsmuligheter*, gir perfekt støtte. Støyisoleringen reduserer kjørestøy til det minimale, og skilleveggen bak setene gir optimal komfort. De store vindusflatene i Boxer gir fører og passasjerer et bredt synsfelt, og gjør kupeen lys og trivelig.
Bilen har to taklamper midt i taket, som slukker automatisk.
Dashbordet rommer flere oppbvaringsrom og praktiske funksjoner, og takhyllen** gir et ekstra oppbevaringsvolum på 22 liter.
*Ekstrautstyr.  **Standard- eller ekstraustyr avhengig av versjon.


ENKLERE, MER EFFEKTIV

Boxer nøyer seg ikke med å svare til din krav. Det er også en bil som øker din effektivitet. For å gi deg et så stort varerom som mulig kan hver minste kubikkcentimeter utnyttes til det fulle. Gulvbredden mellom hjulhusene er optimalisert til 1,422 m, blant de bredeste på markedet, mens den maksimale indre bredden er på 1,870 m. For å gjøre jobben lettere for deg, er lastehøyden blant de laveste på markedet: fra 53,5 cm til 56,5 cm (gjelder ikke biler med luftfjæring).
Boxer har tre forskjellige typer bakdører og skyvedører (med størrelse som varierer etter versjon) som alle er spesielt utviklet for å gjøre inn- og utlastingen lettere. Stigtrinnet på støtfangeren bak er dekket med et sklisikkert belegg, bakdørene kan åpnes til mellom 96° og 270°, og skyvedører på begge sider er tilgjengelig som ekstrautstyr*.
*Unntatt versjon med høyde H3.

EN SKREDDERSYDD BOXER

For lukket varevogn kan du altså velge mellom tre høyder (2,254 m - 2,522 m - 2,764 m) og fire lengder (4,963 m - 5,413 m - 5,998 m - 6,363 m). Dette gir deg valget mellom hele 8 forskjellige karosseriversjoner (på lukket varevogn), med til sammen 8 volum, fra 8 m3 (versjon L1H1) til 17 m3 (versjon L4H3), med dører som er tilpasset hver enkelt versjon for å gjøre inn- og utlasting lettere. I tillegg til dette har du et rikt utvalg av utstyr og tilbehør som gjør bilen perfekt tilpasset din aktivitet, og gir den et personlig preg.

BOXER

Boxer finnes med flere forskjellige karosseriversjoner, som:
• Lukket varevogn med og uten sidevinduer, chassis med plan og enkel eller dobbel kabin for varetransport.
I tillegg finnes Boxer i to forskjellige serier:
• 300-serien: Denne serien består av 3 forskjellige typer med totalvekter på henholdsvis 330 (3,0 tonn), 333 (3,3 tonn) og 335 (3,5 tonn).
• 400-serien: Denne serien utmerker seg med et forsterket hjuloppheng, og finnes i to versjoner med totalvekt på henholdsvis 435 (3,5 tonn) og 440 (4,0 tonn).
Med Boxer kan du også velge mellom forskjellige lengder og høyder, slik at du garantert finner den bilen som er best tilpasset dine behov.

STABILITET PÅ SITT BESTE

Alle modellene er utstyrt med en forstilling av typen Mac Pherson med triangelarmer og krengningsstabilisator. Denne teknologien gir presis kontroll av geometrien, noe som gir Boxer ypperlige kjøreegenskaper og god brukskomfort.
Du har valget mellom tre forskjellige bakhjulsoppheng, som standard- eller ekstrautstyr, avhengig av modell:
• en forsterket metallfjæring med doble fjærer,
• luftfjæring som gir konstant høyde uansett last i bilen og lavere lasteterskel for øket komfort.
Kombinert med 15- eller 16-tommers felger (avhengig av modell) gir hjulopphenget på Boxer optimal komfort, sikkerhet og veigrep under alle omstendigheter, uansett last eller antallet transporterte personer.
400-serien: Denne serien utmerker seg med et forsterket hjuloppheng som takket være høyere tillatt vekt på hver aksel gir et meget godt resultat, både når det gjelder bruk og kjøreegenskaper.

TEKNOLOGI

Utvendige speil med doble speilglass
Det doble speilglasset gjør kjøring og manøvrering mye lettere. Det øverste speilglasset gir sikt bakover som kan sammenlignes med den sikten man har i personbiler, mens det nederste speilglasset gir oversikt over den den nederste delen av bilen. Speilene er utstyrt med elektrisk regulering og elektrisk avisingsfunksjon. I tillegg er elektrisk innfellbare speil tilgjengelig som ekstrautstyr, unntatt på biler med ekstra brede sidespeil.
Ryggekamera*
For å gjøre manøvreringene enda sikrere, kan du utstyre din Boxer med et ryggekamera bak. Med en gang bilen settes i revers vil kameraet, som er integrert i det tredje stopplyset, overføre bilder tatt bak bilen til en LCD-skjerm integrert i takhyllen.
Ryggevarsler med lydsignal*
Dette systemet aktiveres når bilen settes i revers og varsler om en eventuell gjenstand eller person som befinner seg bak bilen, takket være ultralydsensorene plassert i støtfangeren bak. Det varsles da om denne hindringen ved hjelp av et lydsignal som øker i frekvens jo nærmere bilen kommer hindringen.
*Ekstrautstyr.

SIKKERHET FØRST

FOREGRIPE
For å garantere optimal kontroll i vanskelige situasjoner er Boxer utstyrt med følgende sikkerhetsutstyr:
• ABS (Antiblokkering av hjul)
• Nødbremseassistanse (AFU)
• Antispinn (ASR)
• Elektronisk bremsekraftfordeler (REF) • ESP (Electronic Stability Control)
Skivebremser
Boxer er standardutstyrt med fire skivebremser, noe som garanterer topp ytelse og effektivitet, samt optimal varighet og pålitelighet.

TÅKELYS

For å bedre sikten er Boxer utstyrt med tåkelys som er integrert i nederste del av støtfangeren

BRUDD PÅ DRIVSTOFFTILFØRSEL

Ved kollisjon vil dette systemet automatisk kutte drivstofftilførselen for å redusere risikoen for brann.
*Kun tilgjengelig med individuelt passasjersete med “Achille”-trekk.

FORSTERKET STRUKTUR

Flere forskjellige komponenter i Boxer bidrar til et høyt sikkerhetsnivå:
• en forsterket struktur med programmerbare deformasjonssone foran som absorberer den energien som frigjøres ved kollisjonen.
• en stiv stålstruktur som gir optimal beskyttelse av passasjerene, og med forsterkede fordører som bidrar til å gjøre hele karosseriet solid og stivt.
• bred forstilling som er optimalisert slik at en stor del av energien overføres under karosseriet ved frontkollisjon,
• gjennomtenkt bevegelse av pedaler og rattstamme, for bedre beskyttelse av føreren.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern