PEUGEOT 5008 VAREBIL


HØYDEPUNKTER

 • Peugeot i-Cockpit
 • Digitale instrumenter 12,3” høyoppløst skjerm
 • DAB+ radio, 8” berøringsskjerm med Bluetooth
 • Hill assist og elektrisk parkeringsbrems
 • Filskiftevarsler
 • Full LED-frontlys med fjernlysassistanse
 • Mirror Screen (Android Auto og Apple CarPlay)
 • Frontblinklys som flyter utover i sekvenser
 • Adaptiv Cruisekontroll
 • Multifunksjonsratt i skinn
 • Ambiance komfortbelysning
 • Keyless Go
 • El-innfellbare sidespeil
 • Ryggekamera med 360° visning

INTERIØR

Ja, dette er faktisk en varebil! Med komfort i topp-klassen blir alle kjøreturer like behagelig.
Aldri før har en kjøretur vært så komfortabel. Med omsluttende forseter, et premium HiFi-system og ekstrautstyr som massasjesystem i forsetene, Adaptiv Cruise Control, Advanced grip Control og Hill Assist er dette en bil du ikke kommer til å ville stige ut av.

VAREROM

 • Flatt gulv (fra varevegg til forhøyning) = 1480 mm
 • Bredde mellom hjulbuer = 907 mm
 • Innvendig lengde (mellom vegg og bakluke) = 1839 mm
 • Bredde mellom dører = 1385 mm
 • Høyde på selve forhøyning (bakre rom) = 142 mm
 • Høyde etter innlastningsforhøyning = 1050 mm
 • Høyde ved bagasjeroms åpning = 844 mm

PEUGEOT I-COCKPIT®

EN FORBEDRET KJØREOPPLEVELSE
Vekk sansene med en unik kjøreopplevelse om bord i den gjennomført høyteknologiske PEUGEOT i-Cockpit®. Et fullstendig tilpassbart, digitale head-up instrumenter kombinert med en 8-tommers i berøringskjerm gir tilgang til alle viktige data uten at du trenger å flytte blikket fra veien

INTUITIVT TIL FINGERSPISSENE
Oppnå økt kjøreglede med den nye PEUGEOT 5008 SUV: Det kompakte rattet i fullnarvet skinni med integrerte betjeninger og automatgirkassens spektakulære nye styresystem basert på elektriske impulseri gir deg enda bedre og mer intuitiv kontroll.

KOMFORTABELT INTERIØR

NOE FOR ALLE SANSER
Nyt synet av og stryk hånden over de utsøkte interiørmaterialene med blant annet fullnarvet skinn og detaljer i matt krom. Med PEUGEOT iCockpit® Amplify,kan du tilpasse interiørmiljøet etter dagsformen og humøret ved å regulere styrken på kupebelysningen, skifte farge på skjermen og velge mellom tre behagelige dufter til den innebygde luftfriskeren.

HI-FI-ANLEGG
Lyden i den nye PEUGEOT 5008 SUV er rett og slett fantastisk! Nyt godlyden fra det avanserte Hi-Fi-anlegget fra Focal® med ti innebygde høyttalere som sørger for en ren og klar lydgjengivelse.

MOTORER OG GIRKASSER

BlueHDi-DIESELMOTORER
De Euro 6i godkjente BlueHDi-dieselmotorene i den nye Peugeot 5008 SUV forener høy ytelse og lavt utslipp. BlueHDi-motorene kan redusere drivstofforbruket, begrense CO2 utslippet til mellom 105 og 125 g/km, redusere NOx-utslippene (nitrogenoksid) med opptil 90 % og fjerne 99,9 % av finpartiklene ved hjelp av en unik kombinasjon av SCR (Selective Catalytic Reduction) og partikkelfiltertilsetning.
PURETECH-BENSINMOTORER
De tresylindrede, Euro 6igodkjente PureTech-bensinmotorene i den nye Peugeot 5008 SUV er lettere og mer kompakte og dermed mer drivstofføkonomiske. De gir en unik kjøreopplevelse og høy ytelse uten at det går på bekostning av pålitelighet eller robusthet. Den prisbelønte 1,2-liters PureTech S&S-motoren på 130 hk ble kåret til den beste motoren i sin kategori i 2015 og 2016 og har et CO2 utslipp på bare 115 g/km. Den kan kombineres med den nye EAT6-automatgirkassen

AUTOMATISK EAT6-GIRKASSE
Den nye Peugeot 5008 SUV fås med et enda større motorutvalg enn tidligere modeller, og kan blant annet leveres med den innovative EAT6-automatgirkassen (EAT6 står for Efficient Automatic Transmission 6-Speed). Den nye generasjonen automatgirkasser kan kombineres med 1,2-liters PureTech-motorer på 130 hk, 1,6-liters THP-motorer på 165 hk, 1,6-liters BlueHDi-motorer på 120 hk eller 2,0-liters BlueHDi-motorer på 180 hk for en overlegen kjøreopplevelse.
For å gi raskere og smidigere girskift og optimale kjøreegenskaper er den utstyrt med Quickshift-teknologi og automatgirkassen har fått et styresystem basert på elektriske impulser. Sportsmodusen gir enda raskere respons og forbedret ytelse.

SIKKERHET


FULLSPEKKET MED SIKKERHETSTEKNOLOGI
Den nye PEUGEOT 5008 SUV har mange førsteklasses sikkerhetsinnretninger som standard: en karosseristruktur med optimal støtabsorpsjon, seks kollisjonsputer, ABS-bremser, ESP (elektronisk stabilitetsprogram) og mye mer. Et flerfunksjonskamera øverst i frontruteni, tolv ultralydssensoreri, radari og to videokameraerimed 180-graders vidvinkel er alltid der for deg, slik at du er forberedt på det som måtte vente bak neste sving.

FREMTIDEN ER HER
En ny generasjon førerassistenter hjelper deg hele veien fram til bestemmelsesstedet: trafikkskiltgjenkjenning og fartsgrenseanbefaling, automatisk nødbrems (aktiv nødbremsassistent) med kollisjonsvarsling (avstandsvarsling)i, filskiftevarsleri, aktiv blindsonevarsleri, uoppmerksomhetsvarsleri, adaptiv cruisekontroll med stoppfunksjoni... vi kunne fortsatt i det uendelige.
Og for å gjøre bykjøringen så stressfri som overhodet mulig, er det også parkeringshjelp å få! » Nedenfor finner du noen videoer som viser førerassistentsystemene våre.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern