Store utfoldelsesmuligheter

Kun den som kan utfolde seg fullt ut, føler seg vel. Derfor kan Vito med sine tre kjøretøylengder – kompakt, lang eller ekstra lang tilpasses ditt individuelle plassbehov. Og det romslige lasterommet har plass til mye.

Med sin innvendige størrelse har ikke Vito varebil en kjøretøyhøyde på mer enn 1.910 mm ved 2,8 t tillatt totalvekt (+48 mm ifm. takrails) og kan dermed enkelt kjøres inn i de fleste garasjer, parkeringshus, underjordiske parkeringshus og vaskeanlegg. Slik gir Vito med sine fordeler også bedriften gode utfoldelsesmuligheter.
 

 • To akselavstander
 • Tre kjøretøylengder fra 4.895 mm (kompakt) via 5.140 mm (lang) til 5.370 mm (ekstra lang) Maksimalt lasteareal på 3,97 m² for kompaktversjonen, 4,38 m² for den lange versjonen og 4,76 m² for den ekstra lange versjonen
 • Opptil 6,6 m³ lastevolum
 • Tre forskjellige lastelengder opptil 3.061 mm
 • Opptil 120 kg mer nyttelast i forhold til den forrige modellen [1]
 • Nyttelast opptil 1.064 kg, med en lastøkning til 1.369 kg (med bakhjulstrekk)
 • Plass til inntil tre europaller i lang og ekstra lang versjon, lasting mulig både gjennom bak- og skyvedør. Skyvedør på venstre side kan leveres som tilleggsutstyr om ønskelig.
 • Opptil maksimalt 3,2 tonn tillatt totalvekt
 • En rekke motorvarianter
 • Massevis av standard- og ekstrautstyr


Sulten på neste oppgave

Vito varebil kan laste mye uten at det synes på den. Den er en proff når det gjelder krevende oppgaver og fremragende godt egnet til å representere ditt firma. Dens spesialitet er last. Når andre har for mye allerede, kan de fortsatt laste mer: Med en lasteromslengde på opptil 306 cm og et maksimalt lastevolum på 6,6 m³ kan Vito varebil laste 1.064 kg, med en lastøkning til 3,2 t tillatt totalvekt til og med 1.369 kg (med bakhjulsdrift). Men mengde er ikke alt: Vito varebil kan også lastes svært fornuftig på grunn av sine store lasteåpninger og lave lastekanter. Med skyvedør på venstre side som kan leveres om ønskelig, er den tilgjengelig fra tre sider, for eksempel kan det lastes inntil tre europaller. Lastfesteskinnene i lasteromsgulvet og surreskinnene på sideveggene tilbyr fleksible og sikre muligheter for sikring av lasten.
 

 • Maksimal lasteflate på 3,97 m² for kompakt versjon, 4,38 m² for lang versjon og 4,76 m² for ekstra lang versjon
 • Maksimal lastelengde på 259 cm for kompakt versjon, 283 cm for lang versjon og 306 cm for ekstra lang versjon
 • Nyttelast opp til 1.314 kg for biler med forhjulsdrift
 • Plass til opptil tre europaller i lang og ekstra lang versjon, lasting mulig både gjennom bakdør og skyvedør, skyvedør på venstre side kan leveres om ønskelig
 • Gjennomgående skillevegg på B-stolpen – kan også leveres med integrert vindu
 • Lasteromsgulv med surrekroker for sikring av last

Takket være store døråpninger kan selv tunge oppgaver lett håndteres

Bakluken med vindu og skyvedør på høyre side som standard gir mulighet for ukomplisert lasting og komfortabel tilgang. Skyvedør på venstre side, som kan leveres om ønskelig, gir enda mer fleksibilitet. Den bakre lasteromsåpningen er så bred at europaller kan lastes på tvers. De doble bakdørene kan åpnes helt opp til bilens sidevegger og låses der ved hjelp av magnetiske dørholdere. Lasting og lossing av store ting, for eksempel med gaffeltruck, forenkles dermed betraktelig. Bilen kan, når plassen er begrenset, kjøres direkte inntil lasterampene eller helt inntil lasten med bakdørene fullstendig åpne. De doble bakdørene kan låses i to posisjoner: Først med en åpningsvinkel på 95 grader og deretter fullstendig åpnet helt inntil sideveggene. De magnetiske dørholderne forhindrer at dørene lukkes utilsiktet.

180°-bakdører kan leveres om ønskelig.

Kjørestabilitet takket være et intelligent sensornettverk

Når du begynner å kjøre, starter en mengde intelligente sensorer i et nettverk sitt arbeid. De analyserer hele tiden hvilke hjul som har grep på veien og likeledes hvilke som skal stabiliseres ved bremsing. Kjernen i stabilitetskontroll er ADAPTIVE ESP®. Standard dekktrykkovervåking informerer deg komfortabelt på førerplassen om lufttrykket i alle fire hjul og varsler ved ev. trykktap.

Intelligent forenkling av arbeidet

Arbeidet kan være ganske krevende, men det må ikke være det: Vito kan støtte deg med mange funksjoner som vil gjøre kjøringen enklere. For eksempel med den elektromekaniske tannstangstyringen med parameterfunksjon, som doserer servostøtten i forhold til hastigheten. Ved parkering og manøvrering er servostøtten i styringen betydelig mer merkbar. 

Ved økende hastighet reduseres servostøtten kontinuerlig og sørger for presis styring og rolig kjøring rett frem. Rattet er individuelt justerbart i høyde og vinkel, og gir en ergonomisk kroppsholdning og god oversikt. Og Bakkeassistenten gjør bakkestarten enkel: Systemet opprettholder bremsetrykket et kort øyeblikk, for å gi deg nok tid til å flytte foten fra bremse- til gasspedalen.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern