Vito Tourer: En familie med allsidige talenter

Kun når du kan utfolde deg fullt ut, føler du deg vel. Derfor lar Vito Tourer med sine tre karosserilengder kompakt, lang eller ekstra lang seg tilpasse iht. dine individuelle plassbehov. I den romslige passasjerkupeen nyter dine passasjerer en utmerket romkomfort. Og det romslige bagasjerommet har massevis av plass til bagasje. Med all sin indre romslighet kan Vito med en høyde på 1.893 mm på Vito Tourer med 2,8 t tillatt totalvekt (+48 mm ifm. takrails) enkelt komme inn i de fleste garasjer, parkeringshus, underjordiske parkeringshus og bilvaskemaskiner. Vito tilbyr med sine fordeler også din bedrift gode utviklingsmuligheter.

Også når det gjelder kjøretøytilbud overbeviser Vito Tourer med stor allsidighet: Vito Tourer PRO har spesielle talenter som du kan tilpasse etter dine individuelle behov. Felles for dem alle er deres sjenerøse plass samt høy pålitelighet og lønnsomhet.

Og på grunn av den høye nyttelasten – opptil 120 kg mer enn i den forrige modellen – kan plassen utnyttes på en fremragende måte.

Enten i utrettelige taxi- og turkjøring, som forenings- og hotellshuttlekjøretøy eller til transport av arbeidsmannskap – med sine forskjellige seteplasseringer for 2 til 9 personer og en rekke utstyrsmuligheter er nye Vito Tourer like individuell som sine passasjerer.

  • To akselavstander
  • Tre kjøretøylengder fra 4.895 mm (kompakt) via 5.140 mm (lang) til 5.370 mm (ekstra lang) avhengig av setekonfigurasjonen for 2 til 9 personer
  • En rekke setekonfigurasjoner
  • En lastelengde på opptil 2.908 mm og et lastevolum på opptil 2,65 m³
  • Opptil maksimalt 3,2 tonn tillatt totalvekt
  • En rekke motoralternativer
  • Mange utstyrsalternativer

 

Ukomplisert lasting, komfortabel innstigning

Bakluken med vindu og skyvedøren på høyre side som standard gir mulighet for ukomplisert lasting og komfortabel innstigning. Om ønskelig kan det leveres skyvedør på venstre side for enda mer fleksibilitet. De doble bakdørene som kan leveres om ønskelig er spesielt godt egnet ved lasting og lossing på trange steder, for eksempel i tett bytrafikk. De kan åpnes – avhengig av utrustning – 180°.


Intelligent forenkling av arbeidet

Arbeidet kan være ganske krevende, men det må ikke være det: Vito kan støtte deg med mange funksjoner som vil gjøre kjøringen enklere. For eksempel med den elektromekaniske tannstangstyringen med parameterfunksjon, som doserer servostøtten i forhold til hastigheten. Ved parkering og manøvrering får du en klart merkbar styringstøtte. Ved økende hastighet reduseres servostøtten kontinuerlig og sørger for presis styring og rolig kjøring rett frem. Rattet er individuelt justerbart i høyde og vinkel, og gir en ergonomisk kroppsholdning og god oversikt. Og Bakkeassistenten gjør bakkestarten enkel: Systemet opprettholder bremsetrykket et kort øyeblikk, for å gi deg nok tid til å flytte foten fra bremse- til gasspedalen.

 

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern