Store utviklingsmuligheter

Bare den som kan utvikle seg fullstendig, føler seg vel. Derfor kan Vito med sine tre kjøretøylengder kompakt, lang eller ekstra lang, tilpasses fullstendig til dine individuelle plassbehov. I den romslige passasjerkupeen kan dine passasjerer nyte en utmerket komfort. Og det romslige lasterommet har plass til mye last.

Selv med den innvendige størrelsen nøyer Vito Mixto seg ved en kjøretøyhøyde på 1.910 mm med 2,8 t tillatt totalvekt (+48 mm iforb.m. takrails) og går dermed lett inn i de fleste garasjer, parkeringshus, underjordiske parkeringsplasser og bilvaskeanlegg. Slik tilbyr Vito med sine fordeler også din bedrift gode utviklingsmuligheter.

 • To akselavstander
 • Tre kjøretøylengder på 4.895 mm (kompakt) via 5.140 mm (lang) til 5.370 mm (ekstra lang)
 • Maksimal lasteflate på 1,86 m² for den kompakte versjonen, 2,26 m² for den lange versjonen og 2,63 m² for ekstra lange versjonen
 • Opptil 4,1 m³ lastevolum
 • Tre forskjellige lastelengder opptil 2.908 mm
 • Opptil 120 kg mer nyttelast i forhold til den forrige modellen [1]
 • Nyttelast på opptil 1.250 kg ved biler med forhjulsdrift og opptil 1.305 kg for biler med bakhjulsdrift
 • Opptil maksimalt 3,2 tonn tillatt totalvekt
 • Mange motoralternativer
 • En rekke standard- og tilleggsutstyr

Vito Mixto – personbil og varebil i ett

Vito Mixto gjør det enkelt: Den fungerer etter mottoet En for alle og overbeviser både som personbil og som varebil. Hvis du ønsker å transportere både personer og gods samtidig, vil du finne Vito Mixto økonomisk, allsidig og pålitelig profesjonell.

Eventuelt utstyrt med dobbelt passasjersete foran og 3-seters setebenk i passasjerkupeen, kan den transportere opptil seks personer til bestemmelsesstedet. Sidevinduene gir lys og sikt i kupeen og en luftventil i fotrommet sørger for behagelig temperatur, slik at passasjerene i baksetet også har det komfortabelt under kjøring. Bak baksetet er det fortsatt god plass for materialer og utstyr, som kan utnyttes på grunn av den høye nyttelasten. Avhengig av bilens lengde måler lasteromsflaten opptil 2,63 m² og har et lastevolum på inntil 4,1 m³. Om ønskelig kan det leveres en skillevegg med vindu på C-stolpen som holder støv og skitt fra lasterommet borte fra kupeen og gir ekstra beskyttelse mot last som forskyver seg.

 • Kupè med 3-seters setebenk gir mulighet for transport av opptil seks personer
 • Maksimal lasteflate på 1,86 m² for kompakt, 2,26 m² for lang og 2,63 m² for ekstra lang
 • Maksimal lastelengde på 2.433 mm for kompakt, 2.678 mm lang og 2.908 mm for ekstra lang
 • Nyttelast på opptil 1.250 kg på biler med forhjulstrekk og opp til 1.305 kg på biler med bakhjulstrekk
 • Gjennomgående skillevegg på C-stolpen om ønskelig
 • Robust tregulv med surrekroker

Takket være store døråpninger kan selv vanskelige oppgaver lett håndteres

Bakluken med vindu og skyvedør på høyre side gir standard mulighet for ukomplisert lasting og komfortabel innstigning. Om ønskelig kan det også leveres skyvedør på venstre side for enda mer fleksibilitet. Lasteromsåpningen bak er så bred at europaller kan lastes på tvers. De doble bakdørene kan åpnes helt til bilens sidevegger og låses der ved hjelp av magnetiske dørfester. Lasting og lossing av store ting, for eksempel med gaffeltruck, blir dermed betraktelig enklere. Bilen kan ved trange forhold kjøres med de fullstendig åpne bakdørene direkte inntil lasteramper eller inntil selve lasten. De doble bakdørene kan låses i to stillinger: Den første posisjonen med en åpningsvinkel på 95 grader og deretter med full åpning til sideveggene. De magnetiske dørfestene forhindrer at dørene lukkes utilsiktet.

Bakdører som kan åpnes 180° kan leveres om ønskelig.

Flere forskjellige drivverksvarianter

Å komme fram kan alle. Men å komme videre er mottoet. Enten det er i distribusjonskjøring i bysentra eller på landet – med mulighet til å velge mellom alle tre forskjellige drivverksvarianter har vi laget Vito som den første varebilen i sin klasse tilpasset dine individuelle behov, med forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrift. Nå også med standard elektromekanisk servostyring og 7-trinns automatgirkasse 7G-TRONIC PLUS om ønskelig, gir det en effektiv, raffinert kjørekomfort på personbilnivå.

Også den standard 6-trinns manuelle girkassen er avstemt med en optimal balanse mellom ytelse og forbruk. Uansett hvilket drivverksalternativ du velger – med sin komfortable fjæringsavstemming og uavhengige hjuloppheng bringer Vito deg dit hvor andre ikke engang kommer.


Suveren – uansett hvor Vito 4x4

Med best mulig trekkevne ved vanskelige veiforhold: Det permanente firehjulstrekket 4 x 4 øker kjøredynamikken og forbedrer kjøreegenskapene, spesielt ved vanskelige veiforhold. Kraftfordelingen til for- og bakaksel er i forholdet 45 : 55. På glatt underlag kan hjulene med utilstrekkelig trekkevne bremses ved hjelp det elektroniske antispinnsystemet 4ETS. Samtidig overføres drivmomentet til hjulene med godt grep.

Med Vito 4 x 4’s optimerte traktionkontroll og meget gode kjørestabilitet bringes personer og last trygt og komfortabelt til målet ved nesten alle typer terreng. Men også i alle andre henseender er Vito 4 x 4 godt tilpasset omgivelsene – for eksempel med lav lastekant for enkel lasting og lossing.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern