Uttrykksfull design

Allerede ved første øyekast er det klart: V-Klasse behersker det nye Mercedes-Benz designspråket perfekt. Det er ikke bare det ekspressive uttrykket som gjør den attraktiv. Også interiøret i V-Klasse imponerer med kvalitetsmaterialer.

 

I dag kan det regne, storme eller snø

Kjører du like mye i storbyen som utenbys? For V-klasse med 4MATIC [1] permanent firehjulsdrift som kan leveres om ønskelig, er ikke dette noe problem i det hele tatt – fordi den tilpasser seg lett forholdene. Siden 4MATIC firehjulsdrift alltid er aktiv, trenger den knapt noen responstid for å engasjere seg ved ugunstige værforhold som regn, is eller snø. Dermed spiller sikkerhet, komfort og dynamikk alltid hovedrollen. Været blir uvesentlig, uansett hva slags kjøreforhold du og dine passasjerer opplever.

4MATIC assisteres av det elektroniske stabilitetsprogrammet ESP® og 4ETS, det elektroniske antispinnsystemet. 4ETS bremser hjulene som spinner og styrer dermed drivmoment til hjulene med godt feste. Dette gir mulighet for kraftfull igangsetting og akselerasjon på dårlig underlag.

4MATIC gjør konvensjonelle differensialsperrer overflødige: Den automatiske bremseimpulsen forbedrer igangsettingen på glatt underlag og øker stabiliteten ved kritiske kjøremanøvrer.

Enda en fordel: Pga. den kompakte konstruksjonen, det intelligente valget av materialer og den høye effektiviteten blir den knapt noen tyngre enn modellen med bakhjulsdrift.

Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,66 liter/mil, CO2-utslipp ved blandet kjøring: 174 g / km [2].

[1] 4MATIC permanent firehjulsdrift kan kun leveres i forbindelse med 7G-TRONIC PLUS.
[2] For mer informasjon om offisielt drivstofforbruk og offisielt spesifikke CO2-utslipp for nye personbiler, ta kontakt med din Mercedes-Benz-forhandler.

 

WOW!

Høykvalitetsinteriøret i nye V-Klasse gjør livet ditt et favorittsted rikere. Du kan glede deg over en eksklusiv førerplass med et utvalg av førsteklasses materialer. Med COMAND Online, som kan leveres om ønskelig, gir nye V-Klasse deg det innovative multimediasystemet for navigasjon, telefoni og lyd som du forventer fra en storbillimousin fra Mercedes-Benz. Live Traffic Information [1] informerer deg om aktuelle trafikksituasjoner som gjør at du som vanlig kommer raskest mulig til din destinasjon. Og hvis du en gang skulle være litt sent ute, gir komfortbelysningen i V-Klasse AVANTGARDE deg stemningsfull belysning og en meget hyggelig atmosfære.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene finner du i bil- og utstyrsprislisten.

 

Bredt utvalg av assistansesystemer

Med en mengde assistansesystemer gjør V-Klasse kjøringen mer komfortabel og sikker. Du vil bli positivt overrasket over i hvor mange situasjoner assistentsystemene støtter føreren og dermed sikrer at man kommer uthvilt til bestemmelesstedet.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene finner du i bil- og utstyrsprislisten.

 

Stort utvalg av utstyrspakker

V-Klasse er åpen for dine ønsker. Den kan utstyres individuelt med mange, nøye sammensatte pakker som passer dine behov og din smak.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern