Best i klassen – med flest varianter

Alle våre kunder har en arbeidshverdag med svært spesifikke krav. Og siden disse stadig blir større, kommer Sprinter personbil i en mengde varianter.

  • 3 karosserilengder
  • 2 lasteromshøyder
  • Plass til inntil 9 personer
  • En rekke motoralternativer
  • Masse valgfritt ekstra utstyr
  • Vektvarianter: Vekter fra 3,19 til 3,5 tonn
  • Om ønskelig opptil 3,5 tonn tilhengervekt for utvalgte modeller
  • Opptil maks. 1.415 kg nyttelast
  • Opptil 14 m³ lastevolum


Sidevindassistent

Som første kassevogn leveres Sprinter standard med sidevindassitent.

Sidevindassistenten støtter føreren ved sterke sidevindkast med automatisk oppbremsing for å holde bilen stabilt i kjørefeltet. Den registrerer sterke sidevindkast i rett tid ved hjelp av sensorene i kjøredynamikkstyringssystemet ADAPTIVE ESP®. Fra en hastighet på 80 km/t korrigerer den bilens kurs med automatisk bremsing av hjulene på bilens leside. Slik kan sidevinassistenten forhindre upassende reaksjoner og forbedre førerens sikkerhetsfølelse ved sidevind.

Sidevindassistenten kan leveres på personbiler med 3,5 t og 3,88 t tillatt totalvekt samt karosserilengdene standard og lang – med normaltak og høyt tak.

Multifunksjonsratt: Alltid oversikt over de viktigste tingene

Multifunksjonsratt som kan leveres som tilleggsutstyr, med polstret rattring og kromdetaljer øker den aktive sikkerheten og komforten.

Ved hjelp av rattets fire dobbelttaster kan du for eksempel betjene funksjonene for kjørecomputer, radiovolum, telefon og ASSYST. Når du bruker funksjonene, kan allikevel begge hender forbli på rattet. Dermed har du alltid oversikt over trafikken. Mer komfort, mer sikkerhet.

 

Instrumentpanel: Fokus på det essensielle

En vellykket syntese av design og funksjon kjennetegner også kombiinstrumentet med Pixel-Matrix-Display som kan leveres om ønskelig. Den bekvemme avlesningen av funksjonene reduserer unødvendig distraksjon mens du kjører.

Dekktrykkovervåkningssystemet som kan leveres om ønskelig, vil varsle deg dersom det er for lavt lufttrykk i dekkene. Slik at du kan vie hele din oppmerksomhet til veien.

Sikker og komfortabel: Igangsettingsassistenten

Igangsettingsassistenten forenkler igangsetting i motbakke.

Igangsettingsassistent AAS som er integrert i ESP®, sikrer komfortabel igangsetting i motbakke: Etter å ha sluppet bremsepedalen, opprettholdes bremsetrykket i enda ca. to sekunder, noe som gir mulighet for stressfri flytting av foten fra bremse- til gasspedalen uten at bilen triller bakover. Igangsettingsassistenten er aktiv fra stigninger på ca. 4%. Når du setter igang på flat mark eller i nedoverbakke aktiveres den ikke.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern